Poimintoja portaalista

Ei uutisia

Tulevia koulutuksia

Kiinnostu koodauksesta ja robotiikasta

 Innokas-verkosto järjestää Kiinnostu koodauksesta ja robotiikasta -koulutuspäivän, joka rakentuu yhteisestä aloitusosiosta ja viiden tunnin mittaisesta työpajasta. Työpajoja ovat: Robotit valtaavat fysiikan luokan, Peliohjelmoinnilla yli oppiainerajojen ja Irti rajoista Arduinolla.

Koulutus Tampereen yliopistolla pe 31.3. klo 8.30-15.30. Katso lisätietoa.

 

Tietohallinto palvelemassa oppilaitoksia vai opetuksen kehittämisen jarruna? Webinaaritallenne katsottavissa!

25.1.2013

To 24.1.2013 pidettiin webinaari aiheesta Tietohallinto palvelemassa oppilaitoksia vai opetuksen kehittämisen jarruna. Webinaarin tallenne ja diat on nyt saatavilla verkossa.

Yleisön pyynnöstä Valtakunnallisilla virtuaaliopetuksen päivillä ollut esitys aiheesta Tietohallinto palvelemassa oppilaitoksia vai opetuksen kehittämisen jarruna? järjestettiin webinaarina to 24.1.2013. Mikko Lammin ja Katja Jussilan esitystä seurasi moni aktiivinen kuulija ja keskustelua syntyi monista päivän polttavista teemoista.

Nyt esitys on katsottavissa osoitteesta: http://tampere.adobeconnect.com/p32a3fmk8q6 ja itse kalvot on ladattavissa osoitteesta: http://goo.gl/aHCOk

OTE-hanke ja eVarikko kiittää aktiivisia osallistujia ja toivoo, että tallenteesta on hyötyä myös niille, jotka eivät ennättäneet online-esitykseen!