Ilmiömäinen Tampere - tutustu OPS-agenttien vinkkeihin!

Poimintoja portaalista

Ei uutisia

Tulevia koulutuksia

Tule tutustumaan robottien käyttöön opetuksessa!

 Innokas-verkosto ja Tampereen OPS-agentit järjestävät Tampereen Yliopistolla robottitapahtumaan 22.2. klo 12-15.  Lue lisää oheisesta kutsusta ja ilmoita itsesi ja oppilaasi mukaan! Tarjolla mukavaa tekemistä ja leikkimielisiä robottikilpailuja. Linkki kutsuun ---> http://tinyurl.com/hsley42  

 

Tietohallinto palvelemassa oppilaitoksia vai opetuksen kehittämisen jarruna? Webinaaritallenne katsottavissa!

25.1.2013

To 24.1.2013 pidettiin webinaari aiheesta Tietohallinto palvelemassa oppilaitoksia vai opetuksen kehittämisen jarruna. Webinaarin tallenne ja diat on nyt saatavilla verkossa.

Yleisön pyynnöstä Valtakunnallisilla virtuaaliopetuksen päivillä ollut esitys aiheesta Tietohallinto palvelemassa oppilaitoksia vai opetuksen kehittämisen jarruna? järjestettiin webinaarina to 24.1.2013. Mikko Lammin ja Katja Jussilan esitystä seurasi moni aktiivinen kuulija ja keskustelua syntyi monista päivän polttavista teemoista.

Nyt esitys on katsottavissa osoitteesta: http://tampere.adobeconnect.com/p32a3fmk8q6 ja itse kalvot on ladattavissa osoitteesta: http://goo.gl/aHCOk

OTE-hanke ja eVarikko kiittää aktiivisia osallistujia ja toivoo, että tallenteesta on hyötyä myös niille, jotka eivät ennättäneet online-esitykseen!