Työpaja Oppika-tulosten hyödyntämisestä 12.9.

2.8.2017

Tervetuloa toiminnalliseen työpajaan saamaan ja jakamaan vinkkejä opetussuunnitelman tvt-tavoitteisiin pääsemiseksi. Työpaja järjestetään ti 12.9. klo 13-16 Monitoimitalo 13:n Stenvall-salissa.

Työpaja on tarkoitettu kouluille, joissa on vastattu oppilaille suunnattuun Oppika-kyselyyn keväällä tai syksyllä 2017. Pajassa pääset pohtimaan koulusi Oppika-tuloksia ja millaisia toimia niiden perusteella halutaan tehdä - konkreettisia ideoita tvt-taitojen kehittämiseen oppitunneille, opekokouksiin, vanhempainiltoihin…

Työpaja on suunnattu etenkin tvt-vastaaville, mutta tervetulleita ovat myös muut asiasta kiinnostuneet opettajat ja rehtorit. Pajaan tulijalla täytyy olla etukäteen tietoa koulunsa Oppika-tuloksista (rehtori näkee koko koulun tulokset).

Kouluttajana toimii rehtori Mikko Salkinoja (etunimi.sukunimi@pirkkala.fi). Lisätietoja asiasta saa myös Liisa Mustilalta (etunimi.sukunimi@tampere.fi).

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu viimeistään 4.9.2017 tämän linkin kautta  https://editapublishingpalvelut.wufoo.eu/forms/sibvc101a7qwsf/

Työpajan tiedot Eeventti-järjestelmässä: http://tampere.eeventti.fi/koulutukset/tvt-tavoitteisiin-tyopaja-oppika-kyselya-kayttaneille-368